fbpx

Polițiștii clujeni continuă controalele pentru prevenirea răspândirii Covid19

Mort de beat și fără permis, a sustras un autoturism și a provocat un accident
29 ianuarie 2021
Senatorul PSD Alfred Laurențiu Mihai: ‘Așteptăm demisia ministrului Sănătății’
29 ianuarie 2021

Polițiștii clujeni continuă controalele pentru prevenirea răspândirii Covid19

La data de 27 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca Secțiile 1-7, Biroul pentru Centru Universitar și Biroul Rutier au acționat în zona centrală a municipiului și pe principalele artere, cu scopul menținerii unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea riscului rutier, dar și combaterea răspândirii virusului Covid-19.
politistii

În intervalul orar 17.00-19.00, polițiștii au acționat în Piața Mărăști și zona centrală, fiind legitimate 170 de persoane și verificate 84 de autovehicule.

De asemenea, au fost controlate 14 societăți comerciale fiind verificat modul în care acestea respectă reglementările în vigoare.

Abaterile constatate au impus aplicarea unui  număr de 87 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, pentru nerespecatea prevederilor legale instituite în contextul pandemiei, au fost aplicate 35 de sancțiuni contravenționale.

Pentru nerespectarea normelor de circulație rutieră, polițiștii rutier au aplicat 45 de sancțiuni contravenționale, în conformitate cu OUG 195/2002R., iar pentru alte abateri de la prevederile în vigoare au fost aplicate 7 sancțiuni.

Acțiunile polițiștilor au continuat în intervalul orar 23.00-01.00, fiind instituite filtre rutiere pe principalele artere de circulație din întreg municipiul.

În acest context, au fost legitimate 54 de persoane și oprite pentru control 34 de vehicule.

În urma abaterilor constatate au fost aplicate 43 de sancțiuni contravenționale, 19 dintre acestea pentru nerespectarea Legii 55/2020.

În cursul zilei de ieri, polițiștii Biroului pentru Centrul Universitar Cluj-Napoca au acționat în vederea verificării respectării normelor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor, valorilor și protecția persoanelor, în centrele preuniversitare și universitare de pe raza municipiului Cluj-Napoca, fiind verificate 21 de astfel de obiective.

Abaterile constatate au impus aplicarea a 8 sancțiuni contravenționale în conformitate cu Legea 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor.

Citeste si: Avion de luptă rusesc Su-24, zbor razant deasupra unui distrugător american în Marea Neagră VIDEO (digi24.ro)

Citeste si: Tânăr din Luduș arestat după ce a terorizat mai multe femei | Stiri de ultima ora din Cluj-Napoca (abcnewstransilvania.ro)