fbpx

Polițiștii clujeni sunt la datorie și de Crăciun. Vezi recomandările lor!

Minoră din Turda căutată de familie. A fugit din spital!
25 decembrie 2020
VIDEO: Avram Gal prin asociația evanghelică New Life a adus bucuria într-o familie nevoiașă
26 decembrie 2020

Polițiștii clujeni sunt la datorie și de Crăciun. Vezi recomandările lor!

Poliţiştii clujeni vor fi la datorie pentru ca întreaga comunitate să se bucure în siguranță de sarbatoarea Craciunului. 

În aceasta minivacanță, peste 400 de polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj vor fi la datorie, pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor care ar putea afecta siguranța cetăţenilor.

Polițiștii vor acționa pentru menţinerea unui climat de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea evenimentelor care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

În contextul stării de alertă, polițiștii vor acționa preventiv, în scopul reducerii riscului de infectare cu virusul Covid-19. 

Totodată, în această perioadă, Poliţia Rutieră va acţiona pe întreaga reţea de drumuri din judeţ, în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere.

Recomandăm tuturor cetățenilor:– să adopte o conduită corectă în această perioadă și să respecte indicațiile polițiștilor;- să circule prudent, să respecte viteza legală de deplasare și să se informeze cu privire la condițiile meteo înainte de a pleca în călătorie;- Să respecte măsurile impuse în perioada stării de alertă pentru prevenirea răspândirii virusului Covid-19.

Inspectoratul de Poliție Județean Cluj vă urează tuturor un Craciun plin de bucurie alături de familie, sănătate și liniște în suflet!

Sărbători fericite!