fbpx

Polițist surprins în ipostaze indecente în cabina de probă a unui mall din Cluj

Acţiune cu staţia mobilă a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Cluj în comuna Jucu
17 februarie 2020
EUROPOL ia apărarea polițistului surprins indecent într-un mall din Cluj-Napoca
17 februarie 2020

Polițist surprins în ipostaze indecente în cabina de probă a unui mall din Cluj

Un ofițer de poliție din Satu Mare este acuzat că ar fi făcut gesturi obscene într-o cabină de probă dintr-un mall.

Totul s-ar fi întâmplat în cabina de probă a unui magazin dintr-un centru comercial din Cluj Napoca.

Un angajat al magazinului susține că a auzit zgomote ciudate dintr-o cabină și l-ar fi surprins pe bărbat. A alertat imediat paznicul care la rândul lui a sunat la poliție. Ofițerul în vârstă de 48 de ani a fost preluat de un echipaj al poliției și i s-a întocmit proces-verbal. El este cercetat acum de către procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj.

„In data 12.02.2020 ora 16:00, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată de către dispecerul de pază a complexului Iulius Mall despre faptul că în jurul orei 16:00 a fost depistată o persoana de sex masculin, care practica „onanismul” într-o cabina de probă din magazinul Bershka, din incinta complexului Iulius Mall din mun. Cluj-Napoca. Urmare a legitimării persoanei în cauză , acesta și-a declinat calitatea de „polițist”, avand gradul de subcomisar de politie, în cadrul „SCCO Satu Mare” a fost mesajul transmis de reprezentanții centrului comercial.

„La data de 12 februarie a.c., am fost sesizati cu privire la faptul că un bărbat, care se afla intr-un magazin dintr-un complex comercial din Cluj-Napoca, ar fi avut un comportament indecent in cabina de probă. Acesta ar fi fost observat de catre persoane care se aflau in zonă si care au anuntat agentul de securitate al magazinului. Acesta din urma a intrat in cabina si nu ar fi observat ceva in neregula, insa a alertat organele de politie pentru investigatii si stabilirea veridicitatii celor sesizate.