fbpx

Polițist mușcat de braț de către un fost deținut, infectat cu HIV, în tren. Agresorul nu avea nici mască nici bilet

USR PLUS Cluj și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare
12 octombrie 2020
Turistă din Cluj salvată de salvamontiști din zona cascadei Șipote
12 octombrie 2020

Polițist mușcat de braț de către un fost deținut, infectat cu HIV, în tren. Agresorul nu avea nici mască nici bilet

foto Arhivă

Duminică, un poliţist a fost muşcat de braţ, de un bărbat recent eliberat din penitenciar care a fost depistat în tren fără mască şi fără bilet, în urma verificărilor stabilindu-se că persoana respectivă este infectată cu virusul HIV, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

„În cursul zilei de astăzi (duminică- n.r.), poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, în apropierea staţiei CF Medgidia, au fost solicitaţi de şeful de tren să îi acorde sprijin, întrucât în tren se află o persoană fără mască de protecţie şi fără bilet. Persoana în cauză, la vederea poliţiştilor, a devenit recalcitrantă, a refuzat să îşi decline identitatea, fapt pentru care s-a luat măsura conducerii la sediul Postului de poliţie TF Medgidia”, a transmis IPJ Constanța, într-un comunicat citat de Agerpres.

La coborârea din tren, bărbatul a devenit violent cu poliţiştii, fiind imobilizat.

„În momentul în care a fost încătuşat, în jurul orei 15:00, bărbatul a încercat să îi lovească pe poliţişti, reuşind să îl muşte pe unul dintre ei de antebraţul stâng, partea superioară”, a precizat IPJ Constanţa.