fbpx

Pe Sebeș-Turda lotul 2 se demolează lucrări executate în ultimii ani

Dorel de Cluj lovește din nou. S-a blocat cu duba sub un pod
18 septembrie 2020
Un nou focar de COVID19 la un azil de vârstnici, de data aceasta în Gilău
18 septembrie 2020

Pe Sebeș-Turda lotul 2 se demolează lucrări executate în ultimii ani

Pe Sebeș-Turda lotul 2 meșterul Manolis demolează lucrări executate în ultimii ani ce nu au fost protejate la timp, scriu cei de la Asociația Pro Infrastructura într-o postare pe facebook.

Vedeți filmarea completă aici: https://youtu.be/us_J2m5dTQk.

,,Așa cum am spus în repetate rânduri în ultimele luni, haosul generalizat de pe șantier, mobilizarea necorespunzătoare și managementul dezastruos al grecilor de la Aktor a transformat acest tronson de autostradă într-o veritabilă rușine națională. În lipsa asfaltului și a sistemului de scurgere a apelor care să protejeze terasamentele, balastul stabilizat sau taluzuri, constructorul este nevoit să refacă din nou și din nou autostrada, asemenea eroului Sisif din mitologia greacă.

Deși contractul este semnat din 2014 cu termen de finalizare în 2016, în ritmul actual de muncă este greu de crezut că tronsonul de autostradă se va finaliza în anul 2021. Ne exprimăm speranța că Aktor nu va mai obține contracte de infrastructură de transport în România, fiind evident că nu deține capacitatea organizatorică și umană să ducă la bun sfârșit proiecte de o asemenea anvergură, mai transmit cei de la Pro Infrastructura.