fbpx

Parcare cu Plată la Iulius Mall Cluj-Napoca. Prima săptămână e de probă

Băiețelul de 8 ani accidentat mortal, din Cluj, va salva viața altor 3 copii
7 februarie 2020
Incendiu la un poligon de tragere din Oradea
9 februarie 2020

Parcare cu Plată la Iulius Mall Cluj-Napoca. Prima săptămână e de probă

Începând de luni, 10 februarie 2020, Iulius Mall Cluj implementează un sistem inteligent de management al parcării, prin control acces. Beneficiile vizează atât buna gestionare a locurilor de parcare existente și îmbunătățirea gradului de confort pentru clienți, cât și dezvoltarea mobilității urbane.

De luni, parcarea Iulius Mall Cluj va fi gestionată printr-un sistem computerizat, care permite accesul automatizat și securizat, semnalizarea locurilor disponibile (în zona demisol) și informarea cu privire la gradul de ocupare. Noua măsură va asigura fluidizarea circulației, va crește gradul de disponibilitate a locurilor de parcare și confortul clienților și va contribui la mobilitatea urbană, încurajând utilizarea transportului în comun sau alternativ.

Clienții Iulius Mall Cluj vor avea o perioadă de o săptămână pentru acomodarea cu noul sistem. Astfel, accesul în parcare în baza tichetului se va face de luni, 10 februarie, însă plata acestui serviciu va fi integrată începând din 17 februarie 2020. Tariful pentru o oră de staționare va fi de 3 lei, în intervalul 07.00 – 23.00, și 1 leu, între 23.00 și 07.00, timpul maxim de staționare fiind de 23 de ore consecutive. Plata se poate face atât numerar, cât și cu ajutorul cardului bancar.

Sursa: stiridecluj.ro