fbpx

Obsedat sexual în parcul din Câmpia Turzii?! O doamnă a sesizat poliția

Cum va începe școala? Reguli stricte de la Ministerul Educației
7 septembrie 2020
Soarta trotinetelor electrice e la mâna clujenilor. Sunteți sau nu de acord cu ele?
7 septembrie 2020

Obsedat sexual în parcul din Câmpia Turzii?! O doamnă a sesizat poliția

O femeie din Câmpia Turzii a sesizat în această seară că în parcul Berc ar exista un obsedat sexual, care profită de întunericul din zonă, în lipsa unui sistem de iluminat public, pentru a urmări diverse persoane, scrie turdanews.net

”Poze făcute jos în berc la ora 20.30, după ce am sunat la 112 să anunț că în parc este un obsedat sexual, înainte de ziua de azi am mai sunat la Poliție de 2 ori si nimic… din păcate😡😡😡. Se pare că multă lume l-a văzut și știe că există și e acolo, dar cel mai rău e că nimeni nu face nimic… Sunt mulți copii în parc și multe adolescente… Să înțeleg că se vor lua măsuri doar după, Doamne ferește! Se întâmplă ceva… sper să nu, și să fie un simplu labar care se va plictisi și nu va avea curaj să facă alte prostii. Să nu ne mirăm, că trăim într o lume nebună și se întâmplă atâtea în fiecare zi.”, a scris o doamnă din Câmpia Turzii pe contul ei de Facebook.

Femeia spune că deși a sesizat incidentul la 112, Poliția nu a acordat o importanță prea mare acestei sesizări.

”A venit un echipaj, m-a legitimat, a făcut 2 ture cu mașina pe principală și au plecat… menționând că e doar un singur echipaj… Așa că dragi cetățeni ai orașului Câmpia Turzii , fiți precauți!”, a mai spus femeia.