fbpx

O femeie și un copil loviți de un șofer începător, într-o stație de tramvai, la Cluj-Napoca

Prahovean venit la Cluj … să fure. Hoțul e acum după gratii
5 noiembrie 2018
Pentru prima dată în ultimii ani, la Câmpia Turzii se va juca un musical
5 noiembrie 2018

O femeie și un copil loviți de un șofer începător, într-o stație de tramvai, la Cluj-Napoca

Un accident a avut loc luni dimineaţa la Cluj-Napoca, pe Bulevardul Muncii. Două persoane, o femeie şi un copil, au fost rănite după ce un şofer ar fi ajuns cu maşina într-o staţie de tramvai.

O femeie de 37 de ani şi fiul ei, în vârstă de 10 ani au fost loviţi, în timp ce aşteptau tramvaiul într-o staţie din Cluj-Napoca, de o maşină scăpată de sub control, condusă de un începător.

Potrivit primelor informaţii transmise de poliţişti, un tânăr de 21 ani, din comuna Geaca, în timp ce conducea un autoturism  pe Bulevardul Muncii, dinspre Apahida înspre str.Fabricii,  întrucât nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul din faţa sa ce era oprit la trecerea de pietoni pentru a acorda prioritate de trecere unor pietoni, a intrat în coliziune faţă spate cu respectivul autoturism, după care a virat brusc dreapta, părăsind partea carosabilă şi a intrat în coliziune cu staţia de tramvai. Aici a acroşat  2 persoane, o femeie de 37 ani şi copilul minor al acesteia de 10 ani, din Cluj Napoca ce se aflau pe trotuar în respectiva staţie.

Şoferul nu consumase alcool şi era îăncepător. Cele două persoane ar fi fost rănite uşor şi transportate la spital.