fbpx

Nu doar tinerii sunt teribiliști. Bărbat de 52 de ani încarcerat, după ce a intrat cu BMW-ul într-un copac

Proiectul ,,Mâncare și educație într-un sat de copii african” prezentat la Săndulești (galerie foto)
3 noiembrie 2018
Cluj-Napoca: O șoferiță a intrat pe interzis și a lovit un Taxi. Taximetristul a rămas încarcerat
4 noiembrie 2018

Nu doar tinerii sunt teribiliști. Bărbat de 52 de ani încarcerat, după ce a intrat cu BMW-ul într-un copac

Bărbatul de 52 de ani care se afla la volanul unui BMW cu volan pe dreapta, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie intrând într-un copac. A fost nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare pentru ca bărbatul să poată fi scos din maşină, scrie http://sportulsalajean.ro

Puţin după orele prânzului, un bărbat de 52 de ani, din localitatea Badon, în timp ce conducea autoturismul, marca BMW, cu volan pe dreapta, înmatriculat în Anglia, pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Zalău, a apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi a intrat într-un copac.

Sâmbătă, 3 noiembrie, în municipiul Zalău, un bărbat de 52 de ani din comuna Hereclean, în timp ce conducea autoturismul pe bulevardul Mihai Viteazul, din cauza neadaptării vitezei de deplasare la condiţiile de drum, a acroşat scuarul din partea stângă în direcţia de mers, a părăsit partea carosabilă şi a intrat într-un copac. În urma impactului a rezultat rănirea conducătorului auto”, transmite purtătorul de cuvânt de la IPJ Sălaj.

În urma impactului şoferul de 52 de ani a rămas blocat între fiarele contorsionate ale BMW-ului, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare.

Şoferul a fost testat cu alcooltestul, rezultatul fiind negativ.

Victima a fost transportată la spital pentru investigaţii.