fbpx

ANUNȚ: În atenția cetățenilor municipiului Câmpia Turzii

COVID
Covid19: Rata incidenței cazurilor a scăzut la Cluj
28 ianuarie 2021
Cele mai frecvente întrebări ale medicilor cu privire la vaccinare, răspunse în broșura lansată de Ministerul Sănătății
28 ianuarie 2021

ANUNȚ: În atenția cetățenilor municipiului Câmpia Turzii

Vă informăm că persoanele imobilizate sau nedeplasabile din Municipiul Câmpia Turzii, pot să fie înscrise pentru vaccinare, în baza deciziei personale, în cadrul Etapei a II-a a Strategiei de Vaccinare împotriva COVID-19 prin Direcția de Asistență Socială din cadrul Primăriei Municipiului.
Înscrierile se pot face la numerele de telefon: 0264 -366396, 0743 – 036709, 0732- 142448, în 28 şi 29 ianuarie 2021, interval orar 8:00-18:00.
campia-turzii


Conform instrucțiunii 52/2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19, Directiile de Asistență Socială întocmesc listele cu persoanele de la domiciliu aflate în această situație și care doresc să fie vaccinate, împreună cu asistenții personali ai acestora (dacă au) și cu membri de familie care locuiesc în aceeași gospodărie.

Totodată, medicii de familie care au în îngrijire persoane imobilizate sau nedeplasabile vor colabora activ cu structurile de Asistență Socială.
Listele întocmite vor fi transmise cu celeritate Nucleului de Coordonare a Campaniei de Vaccinare de la nivelul Centrului Județean de Coordonare și Conducere a Intervenției, în vederea demarării procesului de vaccinare.
Nucleul de Coordonare va stabili traseele, logistica și personalul necesar pentru vaccinarea la domicilliu a persoanelor de pe liste, atât pentru persoanele imobilizate sau nedeplasabile, cât și pentru membri de familie care locuiesc în aceeași gospodărie.
Direcția Relații cu Comunitatea.

Citeste si: Prima zi din februarie aduce o rată de incidență de 2.38 pe județul Cluj. Vezi care e rata în zona Turda – Câmpia Turzii – Ziarul 21

Citeste si: Campanie de curățenie, pe străzile din Municipiul Câmpia Turzii | Stiri de ultima ora din Cluj-Napoca (abcnewstransilvania.ro)