fbpx
Cluj: Înscriere pentru a activa ca medici, asistenți medicali, registratori medicali în centrele de vaccinare din județ.
27 ianuarie 2021
COVID
Covid19: Rata incidenței cazurilor a scăzut la Cluj
28 ianuarie 2021

Minor din Florești dat dispărut. L-ai văzut?

Un minor în vârstă de 13 ani, din comuna/sat Florești, a plecat de la domiciliu în data de 27 ianuarie a.c., însă nu s-a mai întors.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, PLEȘA LUCIAN MARIAN, în vârstă de 13 de ani, din comuna/sat Florești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

SEMNALMENTE – înălțime aproximativ 1.50 m, greutate 50 kg, păr șaten închis, scurt.

floresti

La momentul plecării, acesta purta o geacă din fâș de culoare neagră, pantaloni de trening de culoare gri închis, încălțăminte sport de culoare alb cu albastru, precum și o mască de protecție de culoarea neagră cu un desen tip flacără.

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!

Citeste si: Clujean de 67 de ani, depistat în trafic cu țigări de contrabandă – Cluj24.ro

Citeste si: CEL MAI BUN LAPTE DE MĂGĂRIȚĂ, SE GĂSEȘTE DOAR LA CÂMPIA TURZII!! | Stiri de ultima ora din Cluj-Napoca (abcnewstransilvania.ro)