fbpx

METEO: Vremea se încălzește însă nu vine încă primăvara…

Vaccinarea PROFESORILOR ar putea începe săptămâna aceasta. De ce nu au fost vaccinați înainte de începerea școli? Vezi răspunsul autorităților!
22 februarie 2021
Turda: Spectacol despre iubirea fascinantă de Dragobete
23 februarie 2021

METEO: Vremea se încălzește însă nu vine încă primăvara…

meteo-vremea
Vremea se încălzeşte anormal pentru sfârşitul lunii februarie, însă bucuria este scurtă. Meteorologii anunţă marţi temperaturi de 17 grade Celsius, iar de miercuri se întoarce frigul.

Conform Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), luni, 22 februarue,  vremea va devenit deosebit de caldă pentru această dată, dar noaptea valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, iar cele minime între -12 grade în estul Transilvaniei şi 7 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, dar la începutul şi spre sfârşitul intervalului, pe alocuri în sud, est şi centru vor fi nebulozitate joasă şi ceaţă, dimineaţa posibil asociate izolat cu burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat.

Marţi se face şi mai cald. Conform meteorologilor, vremea va fi deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii februarie în cea mai mare parte a ţării, cu precădere în zonele de deal şi de munte; excepţie vor face areale restrânse din Transilvania şi Oltenia, în condiţii de ceaţă mai persistentă, dar şi zona deltei, unde valorile termice la amiază vor fi doar uşor peste cele normale; astfel temperaturile maxime se vor încadra în general între 9 şi 17 grade.   La începutul zilei şi noaptea, în zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă şi va fi nebulozitate de plafon jos. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, la altitudini mari. Minimele termice vor fi cuprinse între -5 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 5…6 grade în dealurile din Banat şi Crişana.  

În Capitală, cerul va fi mai mult senin, dar la începutul zilei şi din nou spre dimineaţă vor fi condiţii de ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 1…2 grade, mai scăzută în zona periurbană.

Citeste si: https://turdanews.net/articole/actualitate/75185-accident-langa-cnmv-turda-un-tir-a-lovit-un-stalp-de-electricitate.html

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/de-astazi-romanii-vor-putea-plati-cu-criptomoneda-egold-la-cei-30-000-de-comercianti-parteneri/