#METEO: Se anunță Schimbări Drastice ale vremii în următoarele zile

Noul ministru de interne vrea să schimbe numele Poliției Române
20 noiembrie 2019
Radu Hanga, preşedinte al Asociaţiei Administratorilor de Fonduri şi fost şef la Banca Transilvania, este noul preşedinte al Bursei de Valori Bucureşti, operatorul pieţei de capital de 175 miliarde de lei
21 noiembrie 2019

#METEO: Se anunță Schimbări Drastice ale vremii în următoarele zile

Vremea se va schimba brusc în toață țara, iar în mai multe zone vor fi inclusiv precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Meteorologii se așteaptă la temperaturi cu minus în următoarele nopți în zonele cu altitudine ridicată. Sâmbătăv va fi cel mai rece în Cluj-Napoca, iar minima va coborâ până la 0 grade Ceslius pe durata nopți.

„Chiar de mâine (miercuri n.r.) se schimbă vremea. Ciclonul care a adus precipitațiile din Italia și din sudul Elveției și sudul Austriei, adică au fost ploi și partea alpină au fost ninsorile consistente. Acest ciclon s-a declanșat încet încet către est și iată că în cursul zilei de mâine, ploile aduse de acesta ajung și la noi în țară. Vor intra prin sud-vestul României și se vor extinde în toate regiunile. Pentru că vor intra prin sud-vest, cantitatea mare de precipitații va cădea acolo. Acestea pot ajunge și la 30 de litri pe metru pătrat. Este o cantitate destul de importantă”, a declarat meteorologul Simona Căpșună, pentru Digi24.ro.

Potrivit meteorologilor ANM, vremea iarna aceasta va fi una normală în România, însă nu sunt excluse episoadele de vreme extremă, precum ger, viscol şi ninsori abundente.

Vremea iarna 2019-2020. În cele trei luni de iarnă (decembrie, ianuarie, februarie) o să avem o vreme mai caldă decât în mod normal, cu precipitaţii moderate cantitativ.

BeTheme WordPress Theme
%d blogeri au apreciat: