fbpx

METEO: Cum va fi vremea la început de săptămână?

Orban: NU sunt bani pentru majorarea pensiilor şi stimulente pentru profesori
20 septembrie 2020
11 mașini au fost vandalizate în această noapte pe o stradă din Cluj-Napoca. Se caută făptașul
20 septembrie 2020

METEO: Cum va fi vremea la început de săptămână?

Prognoza meteo ANM pentru duminică și luni! Anunțul meteorologilor privind vremea din România.Cum va fi vremea duminică și luni potrivit anunțului făcut recent de meteorologi. Ce ne așteaptă la început de săptămână.

Potrivit meteorologilor, în următoarele zile vremea va fi predominant frumoasă şi se va încălzi uşor. Duminică, temperaturile maxime se vor încadra între 21 şi 26 de grade, iar începând de luni, vremea va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Vânt slab până la moderat, cu ușoare intensificări în Munții Banatului și temperaturi minime cuprinse între 6 și 16 grade, mai scăzute în depresiuni, până în jurul a -3 grade, în cele din estul Transilvaniei, unde se va forma și brumă.

Luni vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru ultima decadă a lunii septembrie. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, trecător cu unele intensificări în sudul Banatului și pe crestele Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 18 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre 0 grade în cele din estul Transilvaniei.