fbpx

CEL MAI BUN LAPTE DE MĂGĂRIȚĂ, SE GĂSEȘTE DOAR LA CÂMPIA TURZII!!

Oradea: Se lucrează la parcarea subterană de tip park and ride din zona catedralei episcopale ortodoxe
27 ianuarie 2021
O polițistă din Mureș a luat Premiul I pentru creație literară
27 ianuarie 2021

CEL MAI BUN LAPTE DE MĂGĂRIȚĂ, SE GĂSEȘTE DOAR LA CÂMPIA TURZII!!


Dorim sa va prezentam in exclusivitate ferma de măgari din Câmpia Turzii. Este situata in parcul Reif. la fostele sere, având sute de măgari si măgărite. Aceștia sunt hrăniți cu mâncare de cea mai înaltă calitate si foarte bine îngrijiți.


Laptele de măgărita este recunoscut atât pentru calitățile sale terapeutice, pentru imunitate dar si pentru ca se găsește foarte putin pe piața, ca de exemplu: măgărita da in medie 1 litru de lapte pe zi in timp ce o vaca da 10-12 litri. Câmpia Turzii si localitățile din zona pot beneficia de aceasta oportunitate, oamenii sunt îndemnați atât sa viziteze ferma cat si sa cumpere produsul.


Fermierii, recomanda consumul laptelui proaspăt (crud), pentru ca prin fierbere acesta își pierde din proprietăți.
Proiectul a fost conceput de domnul Miron Daniel si s-a deschis in urma cu mai Putin de doi ani, acestea ne-a declarat ca dorește sa dezvolte ferma si sa o ducă într-un stagiu de modernizare.

Va îndemnăm sa susțineți producătorii locali pentru o economie mai buna, iar pe mai departe vom reveni cu un nou articol legat de importanta laptelui de măgărită.


Contactul fermei: 0747509404
Program, intre orele: 8-17

lapte
lapte
lapte

Citeste si: Dacian Cioloș și-a lansat cabinetul de europarlamentar la Cluj-Napoca – Cluj24.ro

Citeste si: Mesajul vicepreședintelui PNL Ben Oni Ardelean despre depunerea jurământului lui Joe Biden | Stiri de ultima ora din Cluj-Napoca (abcnewstransilvania.ro)