La Câmpia Turzii și îngerii au ziua lor – Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

#METEO: Iarna își intră în drepturi! ANM anunță ninsori și polei
2 decembrie 2019
Accident între un autocar și un autoturism pe A3
2 decembrie 2019

La Câmpia Turzii și îngerii au ziua lor – Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități

Și îngerii au ziua lor

La nivel mondial ziua de 3 decembrie este Ziua Internaţională a Persoanelor cu dizabilităţi. Data a fost stabilită în anul 1992, de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, pentru a motiva populaţia să înţeleagă efectele dizabilităţilor şi pentru a combate discriminarea.

Organizaţia Naţiunilor Unite doreşte ca întreaga lume să devină mai responsabilă în ceea ce priveşte integrarea persoanelor cu dizabilităţi.

De 16 ani, cu mândrie și onoare, Municipiul Câmpia Turzii serbează Ziua Internațională a Persoanlor cu dizabilități, printr-un eveniment de excepție – denumit „Ziua Îngerilor”.

Așadar, mâine 3 decembrie 2019, de la ora 15:00, Sala de Spectacole „Mircea Mihășan” a Palatului Cultural „Ionel Floașiu” din Câmpia Turzii va fi gazda unui spectacol dedicat copiilor cu nevoi speciale din municipiul nostru.

Vom cânta, ne vom distra și le vom face cadouri celor mici, într-o atmosferă de sărbătoare, astfel încât să le facem o fărâmă de bucurie, într-o lume a obstacolelor și a greutăților.

„De la acești copii înveți să zâmbești în ploaie, vânt și ger. De la ei înveți să vezi căldura dincolo de umbrele vieții. Sunt minunați, sunt fericiți și dau curaj celor care sunt în preajma lor. Este o bucurie pentru noi, să putem să le oferim fie și o zi cu dans, cântece, cadouri și voie bună.”, declară Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea

BeTheme WordPress Theme
%d blogeri au apreciat: