fbpx

Iohannis prezent la deschiderea tronsonului Iernut-Chețani, din A3. ,,Infrastructura din România a rămas mult în urmă!”

COVID19: 68 persoane confirmate la Cluj și peste 1500 de cazuri la nivel național
18 septembrie 2020
Un tânăr din Turda fără permis, a ,,condus” mașina în lanul de porumb
19 septembrie 2020

Iohannis prezent la deschiderea tronsonului Iernut-Chețani, din A3. ,,Infrastructura din România a rămas mult în urmă!”

Klaus Iohannis a participat azi la deschiderea tronsonului Iernut-Chețani, al autostrăzii Transilvania. Drumul inaugurat are 18 kilometri.

Este evident că infrastructura din România a rămas mult în urmă. Nu vreau să detaliez de ce a rămas în urmă. Sunt oameni care ştiu că nu prea s-a vrut să se dezvolte infrastructura. Paradigma s-a schimbat, acum se vrea”, a spus Iohannis.

Nu am venit aici pentru festivisme şi nu am venit pentru a încheia ceva. Am venit pentru a da un semnal că trebuie să lucrăm mai repede, trebuie să ne ţinem de termene şi să avansăm mult mai repede cu lucrările de infrastructură. Acest eveniment este un punct intermediar, fiindcă mai avem foarte, foarte mult de lucru în România”, a adăugat el.

Ne dăm seama de importanţa acestor lucrări şi că trebuie să schimbă ritmul, să meargă totul mult mai repede. Avem nevoie de infrastructură. Fondurile europene sunt pregătite, lucrările trebuie să fie pregătite. Aceste proiecte de infrastructură mare vor fi imboldul cu care economia României se va relansa semnificativ.

Dezvoltarea infrastructurii în România nu e o dorinţă politică de campanie, e o nevoie de bază. Avem ambiţia să facem Autostrada Transilvaniei, Autostrada Moldovei şi multe lucrări pe care le-am planificat şi pe care le vom face într-un timp surprinzător de scurt”, a mai spus Iohannis.