fbpx

Ioan Matei Godja, CEO al Electro Mat Prompt – Succesul unui tânăr Maramureșean

Deputat Cristina Burciu: Programul Start Up Nation 2018, o şansă uriaşă pentru tinerii antreprenori!
2 noiembrie 2018
Sibiul va primi 35 de ambulanțe noi. Ministrul Sănătății caută locație pentru un nou Spital Județean de Urgență
3 noiembrie 2018

Ioan Matei Godja, CEO al Electro Mat Prompt – Succesul unui tânăr Maramureșean

Inginerul Ioan Matei Godja, este un tânăr de 26 ani din Oncești, Maramureș care a ajuns printre cei mai de succes tineri din Transilvania. Dânsul activează în domeniul proiectării și execuției de stații de transformare, posturi de transformare, rețele electrice și branșamente electrice.

Omul de afaceri Ioan Matei Godja deține societatea Electro Mat Prompt, care are în prezent peste 50 de angajați.

Planurile domnului inginer Ioan Matei Godja sunt extinderea și expansiunea serviciilor pe care le oferă în domeniul instalațiilor electrice, dorind ca în viitorul apropiat să ajungă la peste 150 de salariați și să acapareze încă două piețe regionale și anume: Bulgaria și Republica Moldova.

În urma reglementării de către Autoritatea Naţională de Reglementare în Energie (ANRE) și anume că, micii producători de energie regenerabilă (conform modificărilor aduse proiectului de lege pentru pentru aprobarea OUG nr. 24/2017 privind modificarea şi completarea Legii nr. 220/2008 pentru stabilirea sistemului de promovare a producerii energiei din surse regenerabile de energie) vor avea în curând posibilitatea să furnizeze electricitate în reţea, să compenseze factura emisă de furnizorul lor și să-și crească veniturile prin vânzarea în rețeaua națională a surplusului de energie verde produsă.

Așadar acest fapt creează o oportunitate în domeniul energiei regenerabile, iar noi dorim să venim în sprijinul micilor producători de energie verde prin furnizarea de sisteme și echipamente profesionale de calitate, ne-a declarat Godja.

Domnul inginer Ioan Matei Godja ne-a declarat, în exclusivitate, că se află în negocieri avansate cu un mare producător mondial din China de sisteme de generare de energie verde.

Avem certitudinea că în cel mai scurt timp vom demara o campanie media de promovare a conceptului pe care dorim să-l implementăm pentru consumatorii mici care vor deveni micii producători de energie. Efectele pozitive ale acestui demers vor avea impact semnificativ atât pentru bugetul familiei cât și pentru mediul înconjurător reducând direct și indirect dependența de combustibili fosili și nu numai care sunt surse de poluare.

Îi dorim mult succes în demersul său și îl felicităm pentru inițiativa sa de pionierat în această nișă, neexploatată încă.