fbpx

I-a dat foc iubitei minore, din gelozie. Fata este însărcinată!

Ministerul Muncii vrea salariu minim diferenţiat în funcţie de studii şi vechime
24 octombrie 2018
Sute de articole de îmbrăcăminte și încălțăminte FAKE ridicate de polițiști dintr-un singur magazin
24 octombrie 2018

I-a dat foc iubitei minore, din gelozie. Fata este însărcinată!

Un tânăr de 21 de ani din Săcele este audiat după ce i-a dat foc iubitei sale, în vârstă de 17 ani, însărcinată. Tânăra a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Braşov.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Braşov, tânărul din Săcele s-a certat marţi cu iubita lui, în vârstă de 17 ani, din cauza geloziei.

”Ar fi stropit-o pe aceasta cu o substanţă inflamabilă şi i-ar fi dat foc. Rudele fetei au intervenit pentru stingerea focului şi victima a fost transportată la spital pentru îngrijiri”, au spus sursele citate.

Tânărul care fugise de acasă imediat ce i-a dat foc iubitei a fost găsit de poliţişti şi este audiat.

La rândul său, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, a declarat că fata de 17 ani a suferit arsuri la nivelul braţelor, al toracelui şi al feţei şi a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Braşov.

Surse susţin că fata este însărcinată.

Dosarul de cercetare penală pentru tentativă la omor este instrumentat de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, dar având în vedere că victima este minoră, urmează să fie declinat către Parchetul pentru Minori şi Familie.

Sursa MEDIAFAX