fbpx

Hoți de mici. Doi adolescenți cu mai multe furturi la activ, reținuți de polițiști

Accident provocat de un șofer băut, pe o stradă din Cluj-Napoca
29 ianuarie 2020
Tu știi care sunt noile reguli în domeniul ordinii și liniștii publice? Află chiar de la polițiști!
29 ianuarie 2020

Hoți de mici. Doi adolescenți cu mai multe furturi la activ, reținuți de polițiști

La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca, Secţia 2 Poliţie Rurală Apahida, au identificat doi tineri de 17 ani, respectiv 16 ani, ambii din comuna Apahida, județul Cluj, bănuiți de comiterea unui furt dintr-un autoturism la data de 27 ianuarie a.c., în intervalul orar 22.00-23.00, de pe raza comunei Apahida, din județul Cluj.

În fapt, cei doi tineri ar fi sustras mai multe monede din autoturimul parcat pe strada Iuliu Maniu, din comuna Apahida, creeând un prejudiciu de 1000 de lei.

Polițiștii au dispus reținerea pentru 24 de ore a tânărului de 17 de ani, acesta fiind bănuit de comiterea mai  multor furturi în perioada 26-27 / 30-31  ianuarie, a.c., când, pe timp de noapte, ar fipătruns prin efracție în mai multe garaje de pe raza aceleiași localități, de unde a sutras numeroase unelte electrice.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat în formă continuată, cu 5 acte materiale, respectiv furt calificat, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.