fbpx

Hotelul bizar din centrul Clujului care a stârnit ironii pe internet: sicriu, navă spaţială sau metroul lui Boc ;)

Alarmare de incendiu la Spitalul din Câmpia Turzii
16 februarie 2021
Covid19: Numărul persoanelor internate la Cluj a ajuns la 666
16 februarie 2021

Hotelul bizar din centrul Clujului care a stârnit ironii pe internet: sicriu, navă spaţială sau metroul lui Boc ;)

hotel-cluj-boc-nava-sicriu
În centrul Clujului se construieşte un hotel comparat de internauţi cu un sicriu, un vapor sau chiar un vehicol din pelicula „Războiul stelelor”. „Adevărul” vă explică cine finanţează proiectul şi cum a fost posibilă construirea clădirii într-o rezervaţie arhitecturală.

Clujenii fac haz de necaz în legătură cu ceea ce se poate califica drept una dintre cel mai urâte construcţii din centrul urbei. Pe lângă zeci de comentarii, viitorul hotel a devenit şi subiecte de meme, fiind înfăţişat ca un coşciug sau ca o un vechicul (Imperial Walker – The All Terrain Armored Transport) din „Războiul stelelor”.  Unii internauţi au susţinut că este vorba despre  primul vagon care va circula în metroul pe care primarul Emil Boc l-a promis clujenilor. Povestea construcţiei datează din 2009.  Pe strada Avram Iancu din centrul Clujului, zonă înţesată de clădiri monument-istoric, a apărut silueta unui hotel caracterizat de mulţi internauţi şi de persoane publice drept o „monstruozitate”.   Noul hotel care va face parte dintr-o reţea internaţională a luat locul unei grădini aflate în proprietatea uneia dintre cele mai importante familii nobiliare din Transilvania – Bethlen. Grădina, cu o suprafaţă de 1.222 de metri pătraţi, a fost amenajată în stil japonez, aici fiind plantaţi arbori şi arbuşti aduşi din Orient, care se mai păstrau până când în zonă au intrat buldozerele.

Citeste mai mult: adev.ro/qoim2g

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/proteste-in-fata-restaurantelor-azi-la-cluj-dupa-ce-localurile-au-fost-inchise-din-nou/