fbpx

Guvernul a aprobat data la care vor avea loc alegerile locale

Tineri blocați pe o insuliță de pe Crișul Repede salvați de pompieri
26 iunie 2020
Polițiștii din Câmpia Turzii verifică distanțarea socială pe terasele din municipiu
26 iunie 2020

Guvernul a aprobat data la care vor avea loc alegerile locale

Gal Avram

Guvernul a aprobat, joi, proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor locale în 27 septembrie, potrivit Agerpres.

“A fost adoptat proiectul de lege privind stabilirea datei alegerilor pentru autorităţile administraţiei publice locale din anul 2020, respectiv data de 27 septembrie 2020”, a precizat şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, după şedinţa Executivului.

Prim-ministrul Ludovic Orban declara sâmbăta trecută, la Suceava, că în şedinţa din această săptămână Guvernul va adopta proiectul de lege prin care se propune ca alegerile locale să aibă loc pe data de 27 septembrie.

“Propunerea noastră pentru data alegerilor va fi 27 septembrie. După promulgarea legii de prelungire a mandatelor (aleşilor locali – n.r.), adoptată de Parlament, în şedinţa de guvern de săptămâna viitoare vom adopta proiectul de lege prin care vom propune data alegerilor – 27 septembrie – şi, evident, o serie de alte măsuri, dintre care unele măsuri sunt legate şi de o protecţie a persoanelor implicate în procesul electoral”, spunea Orban, citat de http://digi24.ro

BeTheme WordPress Theme