fbpx

Gest TRAGIC al șoferului de TIR implicat în accidentul de la Gherla. S-a spânzurat în grădina unui localnic

Franțuzoiace studente la Cluj. 6 ore au mâncat și băut pe săturate la o terasă, apoi au fugit fără să plătească!
30 octombrie 2018
Tânăr din Iara ARESTAT. A fost prins beat, fără permis și cu numere false.
30 octombrie 2018

Gest TRAGIC al șoferului de TIR implicat în accidentul de la Gherla. S-a spânzurat în grădina unui localnic

foto Info Trafic Romania

SOFERUL DE TIR CARE A PROVOCAT ACCIDENTUL S-A SPANZURAT IN GRADINA UNUI LOCALNIC DIN BUNESTI LA 5 KM DE LA LOCUL ACCIDENTULUI, scrie INFO Trafic Romania pe Facebook.

Soferul TIR-ului lucra la firma CELMAR din Dej.

În vârstă de 51 de ani, şoferul TIR-ului, originar din Dej, a dispărut de la locul evenimentului la scurt timp după producerea acestuia. Martorii au povestit că șoferul a vomat lângă mașină, a sărit șanțul de pe marginea drumului și a dispărut pe un deal din apropiere. Familia acestuia, ar fi reuşit să vorbească la telefon cu el.

Accidentul s-a produs duminica seara la iesire din Gherla spre Livada, șoferul unui TIR, un bărbat de 51 de ani din Dej care circula pe DN1C la ieșirea din Gherla spre Cluj-Napoca a izbit o mașină care circula în fața sa, condusă regulamentar de un bărbat de 43 de ani din Suceava; a intrat în coliziune cu aceasta și a proiectat-o pe sensul opus, unde mașina s-a ciocnit de altă mașină, condusă de un bărbat de 42 de ani din Gherla. Ulterior, autoutilitara a lovit și un autoturism condus regulamentar de un tânăr de 24 de ani din Mediaş care circula în același sens, spre Cluj-Napoca. Conducătorul autoutilitarei nu a fost găsit la fața locului, acesta părăsind locul accidentului fără încuviințarea organelor de poliție. Șoferul a fost găsit spânzurat în această dimineață, pe raza localității Bunești.
Accidentul s-a soldat cu rănirea a cinci persoane – doi șoferi și trei pasageri – între care și o minoră de 7 ani; toți au fost transportați la spital pentru îngrijiri.