fbpx

Focar de COVID în localitatea clujeană Sălicea. Ce transmite primarul?

Femeie din China depistată cu ședere ilegală, la muncă în Cluj
5 august 2020
Alertă pe litoral! 40 de tineri suspecți de COVID19, au plecat la mare. Au trimis ambulanțe după ei
5 august 2020

Focar de COVID în localitatea clujeană Sălicea. Ce transmite primarul?

În satul Sălicea, comuna Ciurila, au fost depistate la începutul săptămânii trei persoane infectate cu noul coronavirus. Primarul comunei Ciurila, Cristinel Popa a anunţat aseară că au fost depistate încă trei cazuri de COVID-19: două persoane în vârstă și un copil.

Cristinel Popa, primarul localităţii Sălicea, a anunţat că au apărut trei cazuri noi de Covid-19 în localitate după ce la începutul săptămânii au fost confirmate alte îmbolnăviri. Conform informaţiilor transmise de edil, vorbim despre doi bătrâni şi un copil.

„Din păcate, am fost sesizat cu privire la apariția a trei cazuri noi de persoane infectate cu Covid-19 în satul Sălicea. Printre acestea se numără două persoane în vârstă și un copil. Cei trei sunt sub supraveghere medicală, iar familiile lor se află în izolare la domiciliu”, a transmis primarul.

Recomand ferm ca fiecare dintre noi să ne protejăm intens, respectând toate recomandările specialiștilor și să evităm pe cât de mult posibil contactul cu alte persoane.

Am încredere că cetățenii comunei noastre vor trata această situație cu maximă responsabilitate și că vom reuși să trecem cu bine peste aceste vremuri grele!”, a explicat primarul comunei Ciurila, Cristinel Popa.

DYOMEDICA

BeTheme WordPress Theme