fbpx

Petrecere cu 150 de invitați nederanjată de poliție. Fiul unei deputate PSD a împlinit 18 ani

Covid-19: Peste 1.800 de cazuri raportate în ultimele 24 de ore
14 februarie 2021
Răspunsuri la cele mai frecvente întrebări și temeri despre vaccinul AstraZeneca
15 februarie 2021

Petrecere cu 150 de invitați nederanjată de poliție. Fiul unei deputate PSD a împlinit 18 ani

psd
O deputată PSD a dat petrecere cu 150 de invitaţi şi cu dedicaţii “fără număr”, în plină pandemie de coronavirus. Imagini incredibile de la petrecere care nu trebuia să aibă loc au apărut în spațiul virtual.

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, este protejata baronului Niculae Bădălău, iar pentru aceasta se pare că nu există restricții în această perioadă greu încercată pentru toți românii. Astfel, sâmbătă seară, Elena Dinu a organizat o petrecere de pomină la un local de fițe din județul Giurgiu, scrie site-ul impact.ro

Deputata PSD de Giurgiu, Elena Dinu, a făcut majoratul fiului său cu peste 150 de invitați la complexul Bălănoaia de lângă Giurgiu. Petrecerea a fost organizată ca și când virusul ucigaș nici nu ar exista.

La petrecere s-au servit mâncăruri pe alese, băuturile au curs valuri, iar ospătarii au servit invitații îmbrăcați la patru ace. De asemenea, atmosfera incendiară a fost întreținută de lăutari.

Astfel, manelele și dedicațiile au curs pe bandă rulantă, iar suma de 2.000 de euro era ceva obișnuit pentru cei care dădeau dedicații pentru juniorul familiei Elena și Daniel Augustin Dinu. De asemenea, s-au dat și dedicații pentru ”cea mai tare deputată”.

Refrenul la modă, care a fost fredonat toată noaptea de către maneliștii și invitați, a fost ”Banii n-au valoare”.

Citeste si :https://www.refleqtmedia.ro/featured/rata-de-incidenta-in-crestere-la-turda-si-campia-turzii/

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/turda-incepand-de-luni-ora-10-pe-malul-ariesului-vor-avea-loc-ample-actiuni-de-ecologizare/