fbpx

Expoziție de artă fotografică, sub semnătura lui Ovidiu Cosac, la Turda

Matei Cristian: Toți elevii turdeni vor începe fizic școala începând cu data de 8 februarie
4 februarie 2021
Avram Gal implicat într-o nouă investiție tip Greenfield privind construcția și comercializarea de vehicule electrice
4 februarie 2021

Expoziție de artă fotografică, sub semnătura lui Ovidiu Cosac, la Turda

Începând cu data de 04 februarie, iubitorii artei fotografice sunt așteptați la Galeria de Artă “Valer Suciu” care găzduiește o expoziție de fotografie artistică sub semnătura Ovidiu Cosac.
Deschiderea expoziției va avea loc în data de 4 februarie, de la ora 13:00, invitați fiind: Ana Cosac, soția artistului, Cătălin Grigoraș, directorul Teatrului Național “Aureliu Manea”, dr. Nicușor Țigănilă, artist fotograf și Flaviu Bugnariu, vicepreședinte Societatea Culturală “Filarmonia” Turda.
Lucrările fotografice pot fi admirate din data de 04 februarie până în 17 februarie, de luni până vineri, în intervalul orar 10:00-16:00, iar sâmbăta și duminica între orele 14:00-17:00. Vizitarea se face cu respectarea tuturor normelor sanitare impuse la nivel național în contextul pandemiei Covid-19.
Vă reamintim că luna aceasta se împlinește un an de când Ovidiu Cosac a plecat dintre noi, drept urmare împreună cu Casa de Cultură Turda am organizat această expoziție cu lucrări fotografice excepționale în memoria îndrăgitului artist.
Ovidiu Cosac și-a dedicat întreaga viață artei, în special teatrului și artei fotografice, prin urmare în anul 2017, datorită activității sale remarcabile de regizor, a primit titlul de Cetățean de Onoare al Municipiului Turda.