fbpx

Ministerul Educației a stabilit datele la care vor avea loc SIMULĂRILE pentru evaluarea naţională și bacalaureat

Noi echipamente ultramoderne pentru Institutul Oncologic din Cluj
17 februarie 2021
Arafat, despre dispecerul din Cluj care a umilit doi părinți: Este inacceptabil!
17 februarie 2021

Ministerul Educației a stabilit datele la care vor avea loc SIMULĂRILE pentru evaluarea naţională și bacalaureat

bacalaureat-evaluare-nationala
Simularea evaluării naţionale pentru elevii clasei a VIII-a va începe pe 29 martie, cu proba la Limba şi literatura română, informează un comunicat de presă al Ministerului Educaţiei, informează Agerpres.

Pe 30 martie va avea loc simularea la Matematică şi elevii aparţinând minorităţilor naţionale care au urmat cursurile gimnaziale în limba maternă vor susţine pe 31 martie simularea probei la Limba şi literatura maternă.

Potrivit sursei citate, simularea examenului naţional de bacalaureat pentru elevii claselor a XII-a şi a XIII-a va începe pe 22 martie, cu proba la Limba şi literatura română – proba E.a), care va fi urmată pe 23 martie de simularea probei obligatorii a profilului – proba E.c).

Pe 24 martie va avea loc proba la alegere a profilului şi specializării – proba E.d) şi pe 25 martie, simularea probei la Limba şi literatura maternă – proba E.b).

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/cluj-peste-960-de-tone-de-material-antiderapant-folosite-in-interventiile-pe-drumurile-judetene/