Emil Boc despre meciul România-Cehia, de la Fed Cup. „În tinereţe băteam la tobe pentru U Cluj”

Șoferul urmărit de polițistul din Reghin (care a împușcat accidental o femeie) a fost REȚINUT
11 februarie 2019
ALERTĂ! Medicament (care se prescrie copiilor pentru răceli) retras din farmacii
12 februarie 2019

Emil Boc despre meciul România-Cehia, de la Fed Cup. „În tinereţe băteam la tobe pentru U Cluj”

Emil Boc a bătut fără încetare la tobă, pentru a încuraja echipa României în timpul jocurilor din partida de Fed Cup împotriva Cehiei.

Primarul orașului Cluj-Napoca spune că a încurajat echipa țării noastre, în deplasarea de la Ostrava. Edilul a mărturisit că încă din tinerețe obișnuia să meargă în deplasare, pe când făcea parte din galeria Universității Cluj. „Nu sunt cântăreţ, nu mă pricep la muzică. Mergeam în tinereţe cu fanii „U” Clujului la meciuri, mai băteam la tobe, dar de atunci nu am mai făcut-o. Dar uite că aşa ceva nu se uită. Am fost de câteva ori responsabil cu tobele la vremea aceea. Toba a fost luată din Sala Polivalentă din Cluj, e dotată cu aşa ceva şi cu alte obiecte care pot întreţine ritmul la meciuri. A fost ceva foarte frumos. Am fost 60 de oameni din cluj, câteva sute de români din alte ţări şi am făcut să pară că am jucat în România. Am transpirat câteva cămăşi, cred că m-am schimbat de câteva ori în cele opt ore petrecute acolo. Nu am ştiut cum a trecut timpul, eram toţi conectaţi la meci. Niciodată pe parcursul meciului nu am ţinut cont că suntem în avantaj sau că suntem conduşi”, a declarat Emil Boc pentru ProSport, citat de Mediafax.

Primarul Clujului spune că a fost impresionat de modul în care galeria României a fost întâmpinată în Cehia și s-a bucurat de victoria echipei noastre. „Simona nu le-a dat şanse Pliskovei şi Siniakovei, dar să câştigi la dublu în faţa uneia dintre cele mai puternice echipe din lume e incredibil. Asta înseamnă că fetele noastre au suflet pentru România. Au venit, au jucat una pentru toate şi toate pentru una şi au câştigat. Monica Niculescu i-a zis Simonei să intre, iar Simona i-a transmis că are încredere în ea şi trebuie să joace la dublu cu Begu. E o atmosferă de echipă incredibilă. Ana Bogdan şi Buzărnescu încurajau echipa de pe bancă, ne-au ajutat şi pe noi. Ne-au dat apă, ne-au ajutat cu leucoplast pentru băţul de la tobă”, a spus Emil Boc, conform sursei citate.

De asemenea, Simona Halep s-a declarat uimită de comportamentul fostului premier Emil Boc din timpul meciurilor de la Ostrava. Primarul Clujului a venit la arena din Ostrava cu o tobă uriașă în care a batut frenetic. Boc a fost liderul galeriei României, iar camerele de filmat ale televiziunii din Cehia au oferit foarte des cadre cu el în timpul meciurilor. „Domnul Boc e senzațional! A călătorit atât de mult și ne-a transmis și nouă o energie pozitivă prin comportamentul său”, a spus Simona. România a înfruntat Cehia, în deplasare, în turul 1 al Grupei Mondiale a Fed Cup. Confruntarea a avut loc la Ostrava și s-a terminat cu victoria tricolorelor, scor 3-2. În semifinale, pe fetele lui Florin Segărceanu le așteaptă Franța lui Julien Benneteau.

BeTheme WordPress Theme
%d blogeri au apreciat: