fbpx

Elevii din Municipiul Câmpia Turzii se întorc la cursuri în condiții de siguranță

WIZZ AIR ANUNȚĂ PROGRAMUL DE IARNA PENTRU 2021 DIN ROMÂNIA. Tarife de la 99 de lei/bilet
5 februarie 2021
Avram Gal a participat la inaugurarea brandului ,,Somnic Pufos”
6 februarie 2021

Elevii din Municipiul Câmpia Turzii se întorc la cursuri în condiții de siguranță

Începând de luni, 8 februarie 2021, elevii din Câmpia Turzii se vor întoarce la cursurile clasice. Pentru a-i primi în condiții de maximă siguranță, școlile și grădinițele din municipiu au fost echipate atât cu materiale sanitare de protecție, cât și cu dezinfectanți.

O particularitate în orașul nostru este cazul Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu”. Aici, datorită lucrărilor de reabilitare, finanțate din fonduri europene, doar clasele a XII-a se vor întoarce la cursurile clasice. Pavilionul 5 va fi finalizat până luni, 8 februarie 2021 și-i va putea găzdui pe elevii de clasa a XII-a.

Ca urmare a unor discuții purtate între primarul Municipiului, Dorin Nicolae LOJIGAN și directoarele Colegiului, s-a stabilit ca elevii celorlalte clase să urmeze, în continuare, cursurile online.

În interiorul Colegiului Tehnic „Victor Ungureanu”, pe celelalte pavilioane, lucrează peste 40 de muncitori, pentru ca – până în luna august – să fie finalizat proiectul de reabilitare a acestuia.

„După aproape un semestru de cursuri online, elevii municipiului nostru se întorc în bănci. Acest lucru înseamnă o întoarcere la normalitate și la performanțe școlare în condiții de sănătate și siguranță. Dragi elevi, vreau să vă asigur că Primăria și Consiliul Local au depus toate eforturile pentru ca voi să puteți studia fără griji, într-un mediu sigur. Vă urez succes în noul semestru școlar.”, afirmă Dorin Nicolae LOJIGAN, primarul Municipiului Câmpia Turzii.

Direcția Relații cu Comunitatea