fbpx

Noi echipamente ultramoderne pentru Institutul Oncologic din Cluj

Vezi cum s-au distrat 3 minori din Câmpia Turzii, după ce au furat un autoturism. Au ajuns în arestul poliției
17 februarie 2021
Ministerul Educației a stabilit datele la care vor avea loc SIMULĂRILE pentru evaluarea naţională și bacalaureat
17 februarie 2021

Noi echipamente ultramoderne pentru Institutul Oncologic din Cluj

echipamente-ultramoderne-oncologie-cluj
Consiliul Județean Cluj a achiziționat 12 noi aparaturi medicale și echipamente de înaltă tehnologie care au fost deja puse în funcțiune în cadrul Institutului Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță” din Cluj-Napoca.

Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Recentele investiții vor contribui atât la creșterea calității actului medical cât și a serviciilor de care beneficiază pacienții. Vom continua să finanțăm nu doar spitalele pe care le avem în subordine ci și unele aflate sub autoritatea Ministerului Sănătății pentru că ceea ce contează este ca pacienții să aibă parte de cele mai bune condiții de tratament și cazare”.

Valoarea dotărilor este de 280.300 de lei iar finanțarea a fost asigurată integral din bugetul propriu al forului administrativ județean. Banii au fost utilizați pentru a cumpăra un sistem de extracție ARN viral, opt truse de urgență, un calandru cu productivitate de 50 kg/h, o mașină de spălat industrială cu fixare în podea și un uscător de rufe industrial cu capacitate de 34 kg.

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/trei-barbati-arestati-pentru-trafic-de-droguri-la-cluj/

Citeste si: https://turdanews.net/articole/actualitate/74925-avarie-la-internetul-de-la-digi-reteaua-de-internet-fix-a-fost-indisponibila-in-mai-multe-zone-din-tara.html