fbpx

Dyomedica CND – servicii profesionale de consultanță în domeniul medical

Percheziții la Câmpia Turzii. A fost verificat și clubul CSM
13 octombrie 2020
METEO: ANM a emis Cod portocaliu de ploi şi vânt puternic, valabil în 21 de judeţe. La munte va ninge
13 octombrie 2020

Dyomedica CND – servicii profesionale de consultanță în domeniul medical

Fondată în 2007, Dyomedica CND este un partener tradițional și unul din liderii pieței de service instalații radiologice, de control al calității, de monitorizare și de instrumentație nucleară și radioprotecție. Oferă întreaga gamă de servicii, produse şi accesorii necesare amenajării şi funcţionării în condiţii optime a oricărui laborator de radiologie, diagnostic, inclusiv soluţii „la cheie” pentru dezvoltarea de noi afaceri sau modernizarea celor existente. Astfel clienţii se pot concentra exclusiv asupra pacienţilor, construind soluţii de tratament pe baza unor imagini radiologice de înaltă calitate, generate cu ajutorul celor mai moderne tehnici descoperite.

Consultanţă în domeniul radioprotecţiei si controlului calităţii si cantităţii radiaţiilor oferită de expert desemnat de CNCAN.


Verificare eficacitate ecrane de radioprotecţie şi eliberare Buletin Dozimetric de Arie
Elaborare Breviar de Calcul de Radioprotecţie în vederea amenajării unui nou laborator radiologic
Elaborare documentaţie în vederea obţinerii diverselor autorizaţii necesare funcţionării în condiţii legale a laboratoarelor radiologice, autorizaţii eliberate de instituţiile care reglementează domeniul, respectiv Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare, Direcţia de Sănătate Publică – Laborator Igiena Radiaţiilor Ionizante.


Elaborare documentaţie în vederea obţinerii diverselor autorizaţii necesare comercializării în condiţii legale a instalaţiilor radiologice, autorizaţii eliberate de instituţiile care reglementează domeniul, respectiv Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare şi Ministerul Sănătăţii


Expertizare documentaţie şi eliberare Declaraţie de Expertizare şi Acceptare de către expert nivel III acreditat C.N.C.A.N.


Organizare de cursuri de protecție radiologică cu avizul CNCAN în vederea obținerii permisului Nivel I și II CNCAN


Expertizare documentaţie şi eliberare Declaraţie de Expertizare şi Acceptare de către expert nivel III desemnat de C.N.C.A.N.

Mai multe detalii pe www.dyomedicacnd.ro