fbpx

Dyomedica CND – servicii profesionale de consultanță în domeniul medical

Imagini cu Poetul Național Mihai Eminescu, proiectate pe clădirea Teatrului Național din Cluj
15 ianuarie 2021
6 centre de vaccinare împotriva Covid19, active de luni la Cluj-Napoca
16 ianuarie 2021

Dyomedica CND – servicii profesionale de consultanță în domeniul medical

Echipa formată din fizicieni şi ingineri (permis de exercitare in domeniul nuclear – nivel II) utilizează aparatură de măsură şi control neinvazivă, de ultimă generaţie, pentru a verifica funcţionarea în condiţii optime a echipamentelor röntgen şi calitatea ecranării laboratoarelor radiologice.

Consultanţă în domeniul radioprotecţiei si controlului calităţii si cantităţii radiaţiilor oferită de expert desemnat de CNCAN.


Verificare eficacitate ecrane de radioprotecţie şi eliberare Buletin Dozimetric de Arie
Elaborare Breviar de Calcul de Radioprotecţie în vederea amenajării unui nou laborator radiologic
Elaborare documentaţie în vederea obţinerii diverselor autorizaţii necesare funcţionării în condiţii legale a laboratoarelor radiologice, autorizaţii eliberate de instituţiile care reglementează domeniul, respectiv Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare, Direcţia de Sănătate Publică – Laborator Igiena Radiaţiilor Ionizante.


Elaborare documentaţie în vederea obţinerii diverselor autorizaţii necesare comercializării în condiţii legale a instalaţiilor radiologice, autorizaţii eliberate de instituţiile care reglementează domeniul, respectiv Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare şi Ministerul Sănătăţii