fbpx

DYOMEDICA CND. O companie românească în plină ascensiune

Senatorul Laurențiu Mihai alături de Minerii din Valea Jiului
20 februarie 2021
Cea mai mare tranșă de vaccinuri Pfizer ajunge azi la Cluj
22 februarie 2021

DYOMEDICA CND. O companie românească în plină ascensiune

DYOMEDICA-CND
Un nume excentric, un nume răsunător, Dyomedica CND. Te poate duce cu gândul în multe direcții, dar cel mai important aspect al acestui nume este că descri o companie în plină ascensiune.

Dyomedica CND este o companie 100% românească, cu un nume răsunător în domeniul industrial, rafinării, combinate de îngrășăminte chimice, fabirici cu diferite activități și uzine mecanice, fiind recunoscută ca unul dintre cei mai importanți piloni care și-au pus amprenta asupra acestora, prin seriozitatea cu care și-a desfășurat activitățile de o foarte mare importanță.

În zona industrială, Dyomedica CND activează în domeniul examinărilor nedistructive și nu numai, prin intermediul acestui serviciu se stabilesc anii de funcționare pentru diferite instalații și echipamente.

Compania este reprezentată de domnul Crăciunoiu Bogdan Daniel, în calitate de director general, un om dinamic, plin de viață, de umor, seriozitate și care are o dorință continuă de dezvoltare. Acesta și-a pus intens amprenta asupra companiei, mai ales prin deviza sa ”Împreună spre un viitor mai sigur”, planificând fiecare pas cu foarte mare precizie. Știm din surse sigure că în decursul acestui an compania va accesa o linie de finanțare pe fonduri europene, urmând să dezvolte foarte puternic divizia industrială, cu intenția de a pune la dispoziția beneficiarilor cele mai noi tehnologii.

Citeste si: https://turdanews.net/general/general/144-oferte/75135-in-curand-la-turda-noua-clinica-de-cardiologie-prevent-dotari-de-ultima-generatie.html

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/avarie-exploziva-la-aductiunea-dn-1400-in-piata-avram-iancu-cluj-napoca/