fbpx

Dyomedica CND – calea către succesul în domeniul medical

Vezi care sunt cele trei scenarii pentru redeschiderea școlilor!
3 februarie 2021
Fostul prefect de Cluj, Mircea Abrudean a fost numit în funcţia de secretar general adjunct al Guvernului. Irina Munteanu preia atribuțiile!
3 februarie 2021

Dyomedica CND – calea către succesul în domeniul medical

S.C. DYOMEDICA CND S.R.L. a fost înființată în anul 2007 pentru a oferi pe piață servicii de mentenanță și consultanță în domeniul nuclear precum și servicii de examinare nedistructivă folosind personal calificat și certificat și utilizând echipamente de ultimă generație. „Obiectivul principal al societății noastre este atât efectuarea cât și menținerea la cel mai înalt nivel calitativ a activității prestate și consolidarea reputației dobândite pentru calitatea și siguranța lucrărilor executate.” – se arată pe site-ul societății. Fondatorul Dyomedica CND este omul de afaceri, Bogdan Crăciunoiu, iar obiectivul declarat al acestuia este ca să devină nr. 1 în țară, pe domeniul furnizării de servicii pentru întreținerea, mentenanța și service-ul laboratoarelor de radiologie și diagnostic imagistic. Portofoliul de clienți al companiei Dyomedica CND include:Spitalul Județean de Urgență PloieștiSpitalul Municipal PloieștiSpitalul de Pneumofitiziologie FloreștiUnitatea Asistență Medico-Socială Boldești-ScăieniS.C. CONFIND IMPEX S.R.L.S.C. 24 IANUARIE S.A.S.C. INSPET S.A.S.C. UZUC S.A.Spitalul Județean de Urgență TârgovișteSpitalul Orășenesc PucioasaS.C. UPS DRAGOMIRESTI S.A.Spitalul de Psihiatrie și pentru Măsuri de Siguranță SapocaSpitalul de Boli Cronice SmeeniOMV PETROMS.C. DANONE PRODUCTIE SI DISTRIBUTIE DE PRODUSE ALIMENTARES.C. GAMMA ENGINEERING S.R.L.S.C. GRIMAS CONTROL S.R.L.S.C. KIMET S.R.L.INTERSNACK ROMANIA SRL – PUNCT DE LUCRU GHIMBAVS.C. SEKO SIETA S.R.L. La capitolul „Servicii” putem enumera: 

  • Instalare montare, mentenanță (în regim de abonament service periodic sau intervenţie la solicitarea beneficiarului) şi dezmembrare instalaţii röntgen fixe şi mobile dedicate uzului uman şi / sau veterinar, de diverse tipuri: radiografie şi /sau fluoroscopie diagnostic, terapie superficială sau de profunzime, mamografie, radiografie stomatologică, osteodensitometrie, control bagaje şi documente
  • Eliberare Aviz Tehnic de Casare pentru instalaţiile radiologice care nu mai pot fi aduse în parametrii de funcţionare datorită gradului avansat de uzură fizică.
  • Demontare, transfer, instalare, montare şi punere în funcţiune instalaţii radiologice într-o nouă locaţie.
  • Asistenţă tehnică în vederea asigurării funcţionării instalaţiilor röntgen în parametrii specificaţi de producători, corelat cu legislaţia în vigoare. Serviciul include şi asistenţa tehnică în timpul verificării echipamentelor radiologice de către experţii Oficiului Tehnic pentru Dispozitive Medicale în scopul omologării periodice a echipamentelor pentru eliberarea Certificatului de Înregistrare ca Dispozitiv Medical, în condiţiile legii.
  • Verificare instalaţii röntgen atât post-montaj cât şi periodic, şi eliberare Buletin de Verificare Tehnică Post-Montaj / Periodic