fbpx

Începe a doua etapă a vaccinării anti-Covid și la Turda

Vaccinarea COVID-19 ÎNCEPE la Câmpia Turzii
18 ianuarie 2021
Alin Tișe cere demisia lui Orban: Vrem oameni validați nu politicieni de paie!
19 ianuarie 2021

Începe a doua etapă a vaccinării anti-Covid și la Turda

turda
În Turda această etapă se desfășoară la centrul de vaccinare de la Colegiul Național Mihai Viteazul, urmând să fie autorizate de către DSP și celelalte două spații, respectiv sala de sport a Școlii Horea, Cloșca și Crișan și Sala de sport a liceului Liviu Rebreanu.


𝐄𝐭𝐚𝐩𝐚 𝐈𝐈 presupune imunizarea 𝐩𝐞𝐫𝐬𝐨𝐚𝐧𝐞𝐥𝐨𝐫 𝐜𝐮 𝐯𝐚̂𝐫𝐬𝐭𝐚 𝐝𝐞 𝐩𝐞𝐬𝐭𝐞 𝟔𝟓 𝐝𝐞 𝐚𝐧𝐢 𝐬̦𝐢 𝐚𝐝𝐮𝐥𝐭̦𝐢𝐢 𝐜𝐮 𝐛𝐨𝐥𝐢 𝐜𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐞, conform listei de afecțiuni adoptată de Ministerul Sănătății. ( https://bit.ly/35PC4rI)
În categoria ,,𝐛𝐨𝐥𝐢 𝐜𝐫𝐨𝐧𝐢𝐜𝐞” se încadrează oricare dintre următoarele afecțiuni:
➡ Diabet zaharat;
➡ Obezitate;
➡ Alte boli metabolice, inclusiv congenitale;
➡ Afecțiuni cardiovasculare;
➡ Afecțiuni renale;
➡ Afecțiuni oncologice;
➡ Afecțiuni pulmonare;
➡ Afecțiuni neurologice, inclusiv sindromul Down;
➡ Afecțiuni hepatice moderate/severe;
➡ Afecțiuni autoimune;
➡ Imunodepresii severe: pacienți transplantați, cu consult medical prealabil, pacienți care urmează terapii biologice sau terapie de lungă durată cu corticosteroizi, pacienți infectați cu HIV/SIDA.
Vă reamintim că, beneficiarii etapei a doua se pot prezenta la Centrul de Vaccinare 𝐝𝐨𝐚𝐫 𝐜𝐮 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐚𝐫𝐞, utilizând oricare dintre următoarele modalități:
➡ prin medicii de familie, aceasta metodă fiind cea mai recomandată;
➡ individual, prin intermediul platformei online https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/auth/login;
➡ prin Direcția de Asistență Socială a Primăriei Turda.
Pe această cale, facem apel către toți cei care doresc să se imunizeze, să fie responsabili, iar pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare în parametri optimi să respecte programările și indicațiile personalului din centrele de vaccinare.

Citeste si: https://www.refleqtmedia.ro/featured/%f0%9f%92%89-turda-a-inceput-astazi-vaccinarea-populatiei-in-cea-de-a-doua-etapa-a-campaniei-de-vaccinare-impotriva-covid-19/

Citeste si: https://www.abcnewstransilvania.ro/news/prefectul-mircea-abrudean-ar-putea-fi-numit-secretar-general-al-guvernului-irina-muntean-noul-prefect-al-clujului/