fbpx

Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii, confirmat cu COVID19

COVID19: Cazurile pozitive cresc îngrijorător la Cluj. În țară sunt peste 3500
10 octombrie 2020
Tânăr rămas suspendat deasupra Someșului, salvat de pompierii clujeni
11 octombrie 2020

Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii, confirmat cu COVID19

Dorin Lojigan, primarul din Câmpia Turzii a fost confirmat azi cu COVID19. Dânsul s-a testat după ce socrul său a fost confirmat. Atât soția cât și fiica primarului sunt confirmate pozitiv, tatăl și fetița fiind asimptomatici.

Lojigan asigură că nu a avut contact direct cu angajații primăriei, iar activitatea instituției nu va fi afectată; viceprimarul va prelua atribuțiile edilului.

,,Urmare a faptului că un membru al familiei mele a fost confirmat pozitiv cu Covid – 19, socrul meu, am decis să o testăm în primul rând pe Iulia, rezultatul ei fiind pozitiv, dar asimptomatică.
De asemenea, împreună cu soția mea, care prezintă simptome de câteva zile deja, ne-am testat și noi, rezultatul fiind stabilit azi ca fiind pozitiv.
Nu am niciun fel de simptome specifice infecției și nici nu am avut contact direct, așa cum este el definit de legislație, cu colegii de muncă în ultimele zile. Așteptăm desfășurarea anchetei epidemiologice și recomandările specialiștilor, până atunci suntem izolați la domiciliu.
Activitatea instituției nu este afectată, atribuțiile fiind preluate de către domnul viceprimar, Sabin Ghemeș.
Aveți grija de voi! Virusul nu glumește!” a postat Dorin Lojigan în această seară pe facebook.

Sănătate familiei și însănătoșire grabnică, Dorin Lojigan!