fbpx

Doi polițiști din cadrul Poliţiei Municipiul Câmpia Turzii felicitați public după ce au salvat un bunic

6629 de copii s-au născut în 2020 la Cluj-Napoca
6 ianuarie 2021
Wizz Air despre situația creată pe Aeroportul Cluj, în data de 4 ianuarie 2021
6 ianuarie 2021

Doi polițiști din cadrul Poliţiei Municipiul Câmpia Turzii felicitați public după ce au salvat un bunic

O tâlhărie a avut loc la Câmpia Turzii la început de an, victima fiind un bărbat în vârstă de 63 de ani, scrie turdanews.net

„ȘMECHERII, BUNICUL DOREL ȘI POLIȚIȘTII

Acestea sunt condimentele unei întâmplări nefericite care s-a produs în data de 4 ianuarie, ora 17:35, pe o stradă din municipiul Câmpia Turzii, județul Cluj.

Astfel, 4 tineri cu vârste cuprinse între 12 și 17 ani, în timp ce se aflau la o plimbare „ca baietzii” au găsit de cuviință să facă „un ban cinstit”, îmbrâncind un bătrân de 63 de ani căruia i-au sustras telefonul mobil, abandonând apoi victima căzută la pamânt.

Deși Anul Nou ar fi trebuit să înceapă pentru cei 4 autori cu un profit financiar, sorții nu le-au surâs întrucât la fața locului au ajuns într-un timp foarte scurt Mihnea și Claudiu, care după ce au acordat primul ajutor victimei și au ascultat cu atenție cele câteva semnalmente transmise cu voce tremurândă, au verificat străzile adiacente, reperându-i pe „băietzii de cartier”.

După cum era de așteptat, aceștia nu au recunoscut fapta comisă, pe principiul conform căruia „nici usturoi n-au mâncat și nici gura nu le miroase”, nerealizând că au fost identificați din cauza pantalonilor deoarece în momentul căderii, victima l-a prins de piciorul drept pe unul dintre aceștia, sfâșiind astfel materialul textil.

Colegii noștri i-au imobilizat imediat pe autori și i-au condus la sediul Poliției, Noul An începând într-un mod fericit pentru bunicul Dorel, fiindu-i recuperat telefonul mobil cu ajutorul căruia își va putea suna în continuare copiii și pentru a le povesti cum cei ce i-ar fi putut fi nepoți sunt cercetați pentru tâlhărie calificată.

Îi felicităm pe această cale pe Mihnea și Claudiu pentru profesionalismul de care au dat dovadă și le mulțumim pentru că bunicul Dorel se poate bucura și acum de avantajele tehnologiei care îi înlesnește menținerea legăturii cu cei dragi în timpul pandemiei.” se arată în postarea făcută de cei de la EUROPOL, Sindicatul Polițiștilor Europeni.