fbpx

Doi barbati ARESTAȚI după ce ar fi ucis trei câini

Spitalul de Recuperare Cluj tratează persoanele care au rămas cu probleme de sănătate după infectarea cu coronavirus
12 ianuarie 2021
Cluj: Accident pe centura Apahida-Bulevardul Muncii
12 ianuarie 2021

Doi barbati ARESTAȚI după ce ar fi ucis trei câini

Berechiu / Doi bărbați bănuiți că ar fi ucis trei câini, fără drept, identificați, cercetați și reținuți de polițiștii bihoreni.

Luni, 11 ianuarie a.c., în urma cercetărilor efectuate în cazul celor trei câini decedați, găsiți la 9 ianuarie a.c., într-un bazin subteran din beton situat la ieșirea din localitatea bihoreană Berechiu, polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa au identificat și cercetat un bărbat de 69 de ani și un tânăr de 20 de ani, ambii comuna Sânnicolau Român, județul Bihor, bănuiți de comiterea faptelor.

În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Secţiei nr.9 de Poliţie Rurală Cefa i-au reținut pe cei doi bărbați, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Postului de Poliție Sânnicolau Român – Secţia nr.9 de Poliţie Rurală Cefa din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, sub aspectul comiterii a trei infracțiuni de „ucidere a câinilor fără drept”.