fbpx

Deputatul clujean Steluța Cătăniciu, a părăsit ALDE și a intrat în Partidul Puterii Umaniste

Un TIR a luat foc pe Autostrada Transilvania, la intrare în Câmpia Turzii
30 iunie 2020
Cluj-Napoca: au început lucrările la Baza sportivă „La Terenuri” din cartierul Mănăștur
30 iunie 2020

Deputatul clujean Steluța Cătăniciu, a părăsit ALDE și a intrat în Partidul Puterii Umaniste

Gal Avram

Deputatul clujean Steluța Cătăniciu s-a alăturat Partidului Puterii Umaniste (social-liberal) și va conduce filiala municipiului București a partidului.


​Astfel, Steluța Cătăniciu, aflată acum la al doilea mandat de deputat, devine al șaptelea parlamentar al PPU (social-liberal) și se alătură Grupării Umaniste din Parlament, din care deja fac parte deputații Grațiela Gavrilescu, Alexandru Băișanu, Dorel Căprar, Andrei Gerea, Eugen Durbacă și senatorul Teodor Meleșcanu.
​,,Deputatul clujean este o personalitate care niciodată nu abdică de la principiile sale. Elocvent în acest sens este un episod din 2015, când a demisionat din Comisia Juridică a Camerei Deputaților în semn de protest, după ce a fost validată propunerea Cristinei Guseth pentru ministerul Justiției, care la audierile din comisiile parlamentare s-a prezentat complet nepregătită, scriu reprentanții PPU-SL într-un comunicat oficial.
​„Alături de colegii mei umaniști, cu unii dintre ei chiar am mai colaborat în trecut, îmi doresc să aducem o contribuție semnificativă, prin inițiative legislative și proiecte concrete, prin care să răspundem la cât mai multe dintre nevoile românilor. Am găsit aici, la Partidul Puterii Umaniste (social-liberal), o preocupare reală pentru oameni, pentru categoriile sociale vulnerabile, pentru clasa de mijloc, pentru toți românii”, a declarat Steluța Cătăniciu.

BeTheme WordPress Theme