Dacă îți dorești cu adevărat rezultate AWAY CLUB din Cluj-Napoca este soluția corectă pentru antrenamente și alimentație

„Turnul Pompierilor” va fi reabilitat și va redeveni un important obiectiv turistic în Cluj-Napoca
17 martie 2019
Ministrul Apărării, Gabriel Leș în vizită la Dr. Ing. Marchiș Zamfir de la USAMV Cluj-Napoca
18 martie 2019

Dacă îți dorești cu adevărat rezultate AWAY CLUB din Cluj-Napoca este soluția corectă pentru antrenamente și alimentație

Situată în zona centrală a Clujului, Away Club și-a propus încă de la început, să schimbe ceva în modul de interacțiune al clienților cu sala de sport.

Nu credem ca este suficient să oferim clienților doar un spațiu în care se pot antrena; atât personalul calificat cât și atmosfera creată în timpul claselor, toate au contribuit la formarea unei clientele loiale.

Clubul oferă un spațiu unde te poți antrena alături de instructori calificați pentru cele mai eficiente rezultate, oferind clase de grup interesante, pentru toate nivelurile precum Aero-Tonifiere, Step, Fat Burn, Resistence Workout, Pilates, Silhouette Contur, Trx, Kangoo Jumps, Zumba Fitness, fiind de asemenea și singura sala din Cluj care oferă clase de Ustix- un program dance fitness cu bețe de tobă!  În acest concept folosim bețele de tobă care sunt destinate exercițiilor fizice și ajută participanții să ardă până la 1000 de calorii!

De asemenea, în fiecare marți și joi copii se pot antrena la clasele special dedicate lor de Taekwon-do!

Away Club te învață că e ușor sa fii activ, să mănânci corect, să te antrenezi mai des. Începutul unui program sportiv este destul de greu, dintre toți cei care se hotărăsc să înceapă să facă mișcare, un procent destul de mic reușesc să își ducă la bun sfârșit planul, deoarece dacă motivația nu este suficient de mare și de antrenantă, pe parcurs se pierde. Principalul motiv pentru care renunțăm este antrenamentul incorect dar si alimentația nepotrivita.

Dacă îți dorești cu adevărat să obții rezultatele visate Away Club din Cluj Napoca este ceea ce cauți, soluția corectă pentru antrenamente și alimentație!

BeTheme WordPress Theme
%d blogeri au apreciat: