fbpx

CSM Câmpia Turzii: Apucați-vă de treabă și salvați FOTBALUL și SPORTUL din orașul nostru!

Accident la Negreni. Un container s-a desprins de pe un camion și a lovit un tren personal
15 septembrie 2020
Știrea Cititorului: RISIPĂ de BANI PUBLICI la Câmpia Turzii. ASFALTĂRILE sunt făcute de MÂNTUIALĂ, pe ultima sută de metri!
15 septembrie 2020

CSM Câmpia Turzii: Apucați-vă de treabă și salvați FOTBALUL și SPORTUL din orașul nostru!

Comunicat al fostului Staff Tehnic Csm Campia Turzii:

Pentru a nu lasa loc de interpretari am hotarat sa schimbam denumirea paginii CSM Campia Turzii in Fotbal Campia Turzii ..de ce ?….

Simplu …pentru ca la momentul de fata nu ne mai leaga nimic de clubul CSM Campia Turzii , contractele s-au incheiat ,nu am dorit semnarea altor contracte noi datorita problemelor financiare si administrative cu care se confrunta clubul CSM Campia Turzii.

Nu ne dezicem de acest club din contra dorim ca acest club sa nu se desfinteze (credem ca asta se urmareste)dorim sa se dezvolte sa prospere si fotbalul sa redevina o mandrie a orasului.

Este cea mai buna decizie pentru ca asa putem puncta mult mai bine mult mai deschis problemele fotbalului din Campia Turzii fara ca unii sa ne acuze ca facem campanie politica campanie electorala sau cine stie ce se mai face in politica acum.

NOI nu facem politica NOI vrem sa facem fotbal .

PS : Da si NOI facem campanie dar facem campanie pt FOTBALUL din orasul nostru Campia Turzii.

Asa ca domnilor : Presedinti , Consilieri , Primari , viitori Primari apucati-va de treaba si salvati FOTBALUL , SPORTUL din orasul nostru Campia Turzii.

Doamne ajuta .

BeTheme WordPress Theme