fbpx

Copilul din Florești căutat de polițiști a fost găsit în Baciu

Noul album al Laura Bretan este acum disponibil!
29 ianuarie 2021
Tânăr prins fără permis la volan, în Câmpia Turzii
29 ianuarie 2021

Copilul din Florești căutat de polițiști a fost găsit în Baciu

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 ianuarie a.c., în jurul orei 14.30, PLEȘA LUCIAN MARIAN, în vârstă de 13 de ani, din comuna/sat Florești, a plecat voluntar de la domiciliu și nu s-a mai întors.

La data de 29 ianuarie a.c., în jurul orei 17.55, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Baciu au fost sesizați printr-un apel telefonic de către o persoană care relata faptul că în localitatea Baciu, ar fi observat un adolescent cu semnalmentele minorului de 13 ani, căutat de autorități.

floresti

La scurt timp, echipaje mixte de polițiști și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca s-au deplasat în zona indicată de apelant, unde a fost depistat și identificat minorul de 13 ani, din localitatea Florești, plecat voluntar de la domiciliu la data de 27 ianuarie a.c.

Din primele date, minorul se află într-o stare fizică bună, fiind transportat la unitatea de poliție, locație unde a fost solicitat un echipaj medical, fiind totodată informați părinții minorului, precum și reprezentanți ai Direcţiei Generale de Asistenţă Socială și Protecţie a Copilului.

TurdaNews – Claudiu Salanță: „Turda va fi o mare supriză urbanistică”

Spital Turda: 130 de persoane s-au testat în ultimele zile. Vezi câți sunt ,,pozitivi”! | Stiri de ultima ora din Cluj-Napoca (abcnewstransilvania.ro)