fbpx

Copil de 9 ani dispărut de acasă. Prezintă mai multe semne pe corp și șchiopătează. Sună la 112 dacă îl vezi!

Măsuri noi și restricții pentru HoReCa și scenariile în unitățile de învățământ din Bihor
29 septembrie 2020
Alt copil dispărut de acasă, în Cluj-Napoca. L-ai văzut?
30 septembrie 2020

Copil de 9 ani dispărut de acasă. Prezintă mai multe semne pe corp și șchiopătează. Sună la 112 dacă îl vezi!

Un minor în vârstă de 9 ani , din municipiul Cluj-Napoca,  județul Cluj, a plecat de la locuința sa, în data de 27 septembrie a.c., însă nu s-a mai întors  la domiciliu.

Dacă îl vedeţi, nu ezitaţi să apelaţi gratuit 112, pentru a anunţa imediat Poliţia!

Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, la data de 27 septembrie a.c., în jurul orei 10.00, minorul MOLDOVAN ARMANUT-SERGIU, în vârstă de 9 ani, din municipiul Cluj-Napoca, județul Cluj, a plecat de la locuința sa, iar până în prezent nu s-a mai întors.

Semnalmentele persoanei dispărute :         

  SEMNALMENTE – înălțime 1,40 m, 26 kg, ochi verzi, păr negru, tuns scurt, ten deschis, constituție normală.   PARTICULARITĂȚI – cicatrici la nivelul antebrațului drept, precum și deasupra ochiului drept.  De asemenea, prezintă defect de mers, șchiopătând cu piciorul drept.   La momentul plecării purta o bluză de trening de culoare roșie, pantaloni de trening de culoare albastră și sandale de culoare roz.  

Persoanele care pot furniza orice informaţii despre minor, sunt rugate să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112!