fbpx

Consilier local PNL din Câmpia Turzii , afaceri dubioase cu Domeniul Public Câmpia Turzii SA. Este incompatibil

COVID19: Îngrijorător! Aproape 100 persoane confirmate pozitiv la Cluj, în ultima zi. Numărul cazurilor a explodat și în țară
16 septembrie 2020
Prețuri de Burj al Arab la Spitalul municipal Câmpia Turzii – Mesaj revoltător al unui cetățean când a văzut decontul la externare
16 septembrie 2020

Consilier local PNL din Câmpia Turzii , afaceri dubioase cu Domeniul Public Câmpia Turzii SA. Este incompatibil

Un consilier local din Câmpia Turzii este acuzat de incompatibilitate, pentru că firma în care este asociat cu soția sa, a încheiat mai multe contracte cu SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, societate aflată în subordinea Consiliului Local (100% acționariat public, prin Municipiul Câmpia Turzii), scrie http://turdanews.net

Este vorba despre consilierul PNL Emil Nicoară.

Conform propriei declarații de interese, el este asociat în societatea R NIC SRL din Câmpia Turzii.

Societatea R NIC SRL din Câmpia Turzii a încheiat mai multe contracte cu SC Domeniul Public Câmpia Turzii SA, societate aflată în subordinea Consiliului Local din care face parte și Emil Nicooară.

”Conform portalului SICAP, Domeniul Public Câmpia Turzii SA a făcut în ultimele 18 luni 92 de achiziții de la firma R NIC SRL, în valoare de aproape 100.000 euro!”, este acuzația care i se aduce, conform unei sesizări transmise TurdaNews. De menționat că totalul achizițiilor inițiate prin intermediul sistemului electronic de achiziții este de 102, în istoricul firmei.

În total, de la începutul lunii martie 2020, până în prezent, sunt înregistrate 28 de achiziții, în valoare totală de 272.986,41 lei.

Există înregistrată și o situație mai hazlie, procedural, în care SC Domeniul Public Câmpia Turzii inițiază să cumpere 20kg de ciment, la valoarea precizată de ofertantul R NIC SRL (1480 lei), însă acesta din urmă refuză achiziția la suma de 1480 lei, urcând apoi prețul la 1.680 lei, preț la care s-au continuat achizițiile societății subordonate Consiliului Local.

Situația consilierului local Emil Nicoară ar putea să atragă atenția Agenției Naționale de Integritate, în ceea ce privește situația de incompatibilitate.

Nicoară Emil a intrat în Consiliul Local Câmpia Turzii în anul 2016, pe lista PNL. În prezent este consilier local din partea PNL, iar pentru alegerile locale din 27 septembrie candidează pentru Consiliul Local Câmpia Turzii, fiind pe locul 18 pe lista PNL de consilieri locali.

Sursa: https://turdanews.net/articole/dezvaluiri/71492-consilier-local-din-campia-turzii-afaceri-cu-sc-domeniul-public-campia-turzii-sa-este-incompatibil.html