fbpx

Dyomedica CND: Consultanţă în domeniul radioprotecţiei si controlului calităţii si cantităţii radiaţiilor

Avram Gal, mesaj de Ziua Micii Uniri
24 ianuarie 2021
Eveniment privat întrerupt de polițiștii clujeni
25 ianuarie 2021

Dyomedica CND: Consultanţă în domeniul radioprotecţiei si controlului calităţii si cantităţii radiaţiilor

consultanta-in-domeniu
Consultanţă în domeniul radioprotecţiei si controlului calităţii si cantităţii radiaţiilor oferită de expert desemnat de CNCAN.


Verificare eficacitate ecrane de radioprotecţie şi eliberare Buletin Dozimetric de Arie
Elaborare Breviar de Calcul de Radioprotecţie în vederea amenajării unui nou laborator radiologic
Elaborare documentaţie în vederea obţinerii diverselor autorizaţii necesare funcţionării în condiţii legale a laboratoarelor radiologice, autorizaţii eliberate de instituţiile care reglementează domeniul, respectiv Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare, Direcţia de Sănătate Publică – Laborator Igiena Radiaţiilor Ionizante.


Elaborare documentaţie în vederea obţinerii diverselor autorizaţii necesare comercializării în condiţii legale a instalaţiilor radiologice, autorizaţii eliberate de instituţiile care reglementează domeniul, respectiv Comisia Naţională pentru Controlul Activităţii Nucleare şi Ministerul Sănătăţii


Expertizare documentaţie şi eliberare Declaraţie de Expertizare şi Acceptare de către expert nivel III acreditat C.N.C.A.N.


Organizare de cursuri de protecție radiologică cu avizul CNCAN în vederea obținerii permisului Nivel I și II CNCAN


Expertizare documentaţie şi eliberare Declaraţie de Expertizare şi Acceptare de către expert nivel III desemnat de C.N.C.A.N.

Mai multe detalii pe www.dyomedicacnd.ro

Citeste si: Olguța Vasilescu se spală pe mâini: Nu eu am fost cea care a lansat mesajele de campanie, ci o firmă de consultanță (digi24.ro)

Citeste si: