fbpx

Clujul e galben! PNL câștigă toate primăriile de municipiu și Consiliul Județean

VIDEO: INCENDIU devastator în Luduș. Două restaurante sunt cuprinse de flăcări
27 septembrie 2020
Primarii din Turda și Câmpia Turzii își păstrează mandatele. Vezi rezultatele și în comunele arondate!
28 septembrie 2020

Clujul e galben! PNL câștigă toate primăriile de municipiu și Consiliul Județean

PNL a obtinut o victorie zdrobitoare in judetul Cluj, reusind sa castige toate primariile de municipiu si un scor peste 75% pentru Emil Boc la Cluj-Napoca.

Astfel, liberalii au câștigat si primăriile din Turda si Dej, prin Cristian Matei și Costan Morar, ambii veniti din PSD, precum si primariile Câmpia Turzii și Huedin, prin Dorin Lojigan si Mircea Moroșan.

De asemenea, Tișe a câștigat bătălia electorală cu aproximativ 50% din voturi. Parctic Clujul e „galben” liberalii câștigând majoritatea primăriilor din zonă.

Rezultate Primăria Cluj-Napoca: După numărătoarea oficială a voturilor, la 182 din 183 de secții de vot, rezultatele sunt următoarele :

– Emil Boc (PNL) – 74,76%

– Emanuel Dumitru Ungureanu (Alianța USR-PLUS) – 8,25%

– Botond Csoma (UDMR) – 7,12%

– Valentin Claudiu Cuibus (PSD) – 4,58%

– Avram Fițiu (PMP) – 1,47%

– Dan Cristian Codrean (Pro Romania) – 0,78%

– Paul Eugen Siserman (ALDE) – 0,35%

,,Dragi clujeni, Vă mulțumesc din suflet pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o!De asemenea, vă mulțumesc pentru încrederea pe care ați acordat-o echipei PNL – Partidul Naţional Liberal pentru Consiliul local, Consiliul Județean și președintele Consiliului județean în persoana domnului Alin Tișe. În urma acestui uriaș vot de încredere, simt o responsabilitate mai mare ca niciodată și tot ce ține de mine va fi întreprins pentru a nu vă dezamăgi și pentru a menține Clujul pe primul loc!” transmite primarul Emil Boc.