fbpx

Cluj-Napoca: O șoferiță a intrat pe interzis și a lovit un Taxi. Taximetristul a rămas încarcerat

Nu doar tinerii sunt teribiliști. Bărbat de 52 de ani încarcerat, după ce a intrat cu BMW-ul într-un copac
3 noiembrie 2018
Planuri mărețe pentru Râul Mureș. Se vor amenaja lagune turistice, pontoane și locații pentru închiriat ambarcațiuni
4 noiembrie 2018

Cluj-Napoca: O șoferiță a intrat pe interzis și a lovit un Taxi. Taximetristul a rămas încarcerat

O mașină care circula pe sens interzis și un taxi s-au ciocnit violent, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața magazinului Sora , din Cluj-Napoca.

O șoferiță din Deva a intrat pe banda destinată transportului în comun, pe sensul de mers dinspre Piața Unirii către Avram Iancu.

Șoferul taxiului a rămas încarcerat și cei doi pasageri au fost răniți ușor în urma impactului.

IPJ Cluj: în jurul orei 00:30, conducătorul unui taximetru, bărbat în vârstă de 50 de ani din Cluj-Napoca, în timp ce conducea auto pe strada 21 Decembrie 1989, ajuns la intersecția cu strada Bolyai Janos, a efectuat un viraj la stânga pentru a intra pe strada respectivă. Astfel, a intrat în coliziune cu un autoturism condus pe banda destinată mijloacelor de transport în comun, de o tânără de 18 ani, din Deva. Accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a taximetristului și a două pasagere din autovehiculul acestuia. Ambii șoferi au fost testați cu aparatul etilotest și nu au consumat alcool. Fiecare șofer a încălcat câte o regulă de circulație, dar cauza accidentului este neacordare de prioritate. Conform primelor cercetări taximetristul, prin efectuarea virajului la stânga, nu ar fi acordat prioritate de trecere conducatoarei auto, care circula pe banda mijloacelor de transport în comun.