fbpx

Cluj-Napoca: înscriere vaccinare persoane imobilizate/nedeplasabile

Persoană blocată în locuință, salvată de pompieri, la Câmpia Turzii
27 ianuarie 2021
Aflat în timpul liber, un jandarm clujean a aplanat un conflict în trafic
27 ianuarie 2021

Cluj-Napoca: înscriere vaccinare persoane imobilizate/nedeplasabile

Primăria municipiului Cluj-Napoca, prin Direcția de Asistență Socială și Medicală anunță faptul că persoanele imobilizate sau nedeplasabiledin municipiul Cluj-Napoca pot fi înscrise pentru vaccinare împotriva COVID-19  aplelând nr. tel. 0372 280 499, după următorul program:
  • Luni, marți miercuri: orele 8.00 -16.00;
  • Joi: orele 8.00-17..30;
  • Vineri: orele 8.00 -14.30.

Datele necesare a fi comunicate sunt: numele și prenumele, CNP, seria și nr. carte/buletin de identitate, nr. telefon, numele medicului de familie, adresă de email (dacă există).

Facem precizarea că persoanele imobilizate sau nedeplasabile aflate la domiciliu se vaccinează împotriva COVID-19, în baza deciziei personale, în etapa a doua a strategiei de vaccinare.

Conform Instrucțiunii nr. 52/21.01.2021 a Comitetului Național de Coordonare a Activității privind Vaccinarea împotriva SARS -CoV-2, pentru întocmirea listei persoanelor imobilizate sau nedeplasabile, medicii de familie vor colabora cu Direcția de Asistență Socială și Medicală Cluj-Napoca.

cluj-napoca

Citeste si: Sorin Ovidiu Bălan dezinformează și jignește polițiștii din Câmpia Turzii • RefleqtMedia

Citeste si: Abc News Transilvania | Probleme grave la CSM Câmpia Turzii. A fost convocată o Adunare Generală Extraordinară