fbpx

Cluj-Napoca: Faci 20 de genuflexiuni și primești bilet GRATUIT pentru transportul în comun

Explozie de cazuri COVID19 la Cluj și în țară. Aproape 500 de persoane sunt internate pe ATI
23 septembrie 2020
Camion răsturnat la urcare pe ,,centura lui Boc” dinspre Turda
23 septembrie 2020

Cluj-Napoca: Faci 20 de genuflexiuni și primești bilet GRATUIT pentru transportul în comun

Mișcare, sănătate și bilet gratuit pentru transportul în comun din Cluj-Napoca.
Prima stație sportivă smart din România este lansată la Cluj-Napoca de echipa SportsFestival, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local Cluj-Napoca.

„Biletul de sănătate” este valabil pentru clujenii care acceptă provocarea de a face 20 genuflexiuni.

Astfel, puteți beneficia gratuit și sănătos de o călătorie cu transportul în comun în municipiu.
Stația smart este amplasată pe strada Memorandumului pe sensul de mers către cartierul Mărăști.


Biletul special poate fi accesat prin mișcare începând de astăzi până pe 6 octombrie 2020, între orele 5:00 – 23:00. Stația include o bancă de rezerve, stație smart de ticketing, fiind asigurate servicii de supraveghere video și servicii de igienizare zilnică.
Proiectul este realizat în contextul Săptămânii europene a sportului (23-30 septembrie) și are ca obiectiv încurajarea publicului larg să găsească modalități de a introduce sportul / mișcarea în rutina zilnică.


Informații: https://www.sportsfestival.com/biletul-de-sanatate/

Mișcare, sănătate și bilet gratuit pentru transportul în comun din Cluj-Napoca

Mișcare, sănătate și bilet gratuit pentru transportul în comun din Cluj-Napoca Prima stație sportivă smart din România este lansată la Cluj-Napoca de echipa SportsFestival, cu sprijinul Primăriei și Consiliului local Cluj-Napoca. „Biletul de sănătate” este valabil pentru clujenii care acceptă provocarea de a face 20 genuflexiuni. Astfel, puteți beneficia gratuit și sănătos de o călătorie cu transportul în comun în municipiu. Stația smart este amplasată pe strada Memorandumului pe sensul de mers către cartierul Mărăști.Biletul special poate fi accesat prin mișcare începând de astăzi până pe 6 octombrie 2020, între orele 5:00 – 23:00. Stația include o bancă de rezerve, stație smart de ticketing, fiind asigurate servicii de supraveghere video și servicii de igienizare zilnică. Proiectul este realizat în contextul Săptămânii europene a sportului (23-30 septembrie) și are ca obiectiv încurajarea publicului larg să găsească modalități de a introduce sportul / mișcarea în rutina zilnică.Informații: https://www.sportsfestival.com/biletul-de-sanatate/

Publicată de Municipiul Cluj-Napoca pe Miercuri, 23 septembrie 2020