fbpx

Cluj: Dezbatere online cu cetățenii pe tema TROTINETELOR ELECTRICE. Intră și spune-ți părerea!

Verificările polițiștilor clujeni continuă: amenzi de peste 11.000 de lei în ultima zi
9 octombrie 2020
Bărbat de 60 de ani arestat pentru trafic de minori. Îi ținea închiși într-o fermă de animale
9 octombrie 2020

Cluj: Dezbatere online cu cetățenii pe tema TROTINETELOR ELECTRICE. Intră și spune-ți părerea!

Miercuri, 14 octombrie 2020, ora 17:00, va avea loc dezbaterea publică ONLINE  pe marginea proiectului de hotărâre  vizând Regulamentul privind condițiile de utilizare a trotinetelor electrice închiriate prin intermediul unei platforme online, în regim self-service, pe domeniul public al municipiului Cluj-Napoca.

Proiectul supus dezbaterii publice s-a aflat în procedura de consultare publică în perioada 4 – 21 septembrie 2020.

Documentele supuse dezbaterii publice pot fi consultate AICI.

Cei care doresc să participe la această dezbatere pot să o facă potrivit procedurii de dezbatere publică în vederea elaborării și adoptării actelor administrative cu caracter normativ, disponibilă aici: https://primariaclujnapoca.ro/cetateni/dezbatere-publica/procedura-de-dezbatere-publica-in-vederea-elaborarii-si-adoptarii-actelor-administrative-cu-caracter-normativ/.

Persoanele care doresc să ia cuvântul în cadrul dezbaterii vor fi înscrise pe platforma online de videoconferință, pe baza unui formular completat online pe site-ul Primăriei municipiului Cluj-Napoca , înainte cu minimum 4 ore de ora stabilită pentru începerea ședinței. Cetățenii care s-au înscris în aceste condiții, vor primi un link prin e-mail, prin care se vor putea conecta la dezbaterea publică și vor putea lua cuvântul.

Dezbaterea publică va fi transmisă online pe pagina de Facebook a Municipiului Cluj-Napoca.